T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / MERKEZ - Ambarlık Ortaokulu

'The World of The Words'

Okulumuz ingilizce öğretmeni Şeyma Ayyıldız'ın kuruculuğunu yaptığı "The World of the Words" adlı projenin sanal sergisidir.

Sanal sergiyi gezinmek için tıklayınız..


The World of theWords

Kelime hazinesi, bir yabancı dili öğretmek ve öğrenmek için gerekli olan en önemli becerilerden birini temsil eder. Diğer tüm becerilerin gelişiminin temelidir: okuduğunu anlama, dinlediğini anlama, konuşma, yazma, heceleme ve telaffuz. Kelime dağarcığı, öğrencilerin İngilizceyi etkili bir şekilde kullanma girişimlerinde temel araçtır. Anadili İngilizce olan biriyle karşılaştıklarında, altyazısız bir film izlerken ya da en sevdiği İngilizce şarkıyı dinlerken, bir metin okurken ya da bir arkadaşına mektup yazarken öğrenciler her zaman kelimelerle işlem yapma ihtiyacı duyacaklardır.

Kelime öğrenmek, dil seviyenizi geliştirmenize ve güvenle ve etkili bir şekilde İngilizce iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

Projemiz öğrencilerimizin daha fazla kelimeyi kolay, eğlenceli ve kalıcı olarak öğrenmelerine destek olacaktır. Okul müfredatı ile entegrasyonu sağlayacağız ve öğrencilerimiz eğitici çevrimiçi etkinliklere katılacaktır.

Proje boyunca kelime öğretmek adına onlarca oyunlar, etkinlikler işbirliği içinde gerçekleştirdik. Proje ortak final ürünü olarak planladığımız sesli kelime sözlüğünü oluşturduk. Yabancı ve Türk ortaklarla oluşturduğumuz sözlüğümüz sizlerle.

English-English e-Dictionary English-English e-Dictionary Clicktoreadthisbook, madewithBookCreator https://read.bookcreator.com

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 15.02.2023 01:36 - Görüntülenme: 273
  Beğen | 3  kişi beğendi