RİZE / MERKEZ - Ambarlık Ortaokulu

Mrt

6/A sınıfı öğrencilerimiz “Elifnur Türüt” ve “Meryem Koçal” Küçük Kızlar Masa Tenisi turnuvasında İl Birincisi oldular. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Emrah Göktaş’ı tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Sporları kapsamında Güneysu Spor Salonunda yapılan Rize Yıldız kızlar masa tenisi müsabakalarında Okulumuz Yıldız Kızları il 3.sü olmuştur..Kendilerini tebrik ederiz

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında ilk etkinliğimiz olan Kitap Okuma etkinliği saat 10.30 tüm sınıflarda aynı anda gerçekleştirildi.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmesi için dönem sonu faaliyet haftası kapsamında haftalık programımızı hazırladık. Öğrencilerimiz için eğlenceli bir hafta diliyoruz.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni Şeyma Ayyıldız'ın kuruculuğunu yaptığı "The World of the Words" adlı projenin sanal sergisidir.

Sanal sergiyi gezinmek için tıklayınız..

Kas

Türkiye Cumhuriyet'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ile anıyoruz.

Kas

Milli Eğitim Müdürümüz Engin Emen okulumuzu ziyaret ederek pandemi sürecinde eğitim-öğretim faaliyetlerimiz hakkında bilgiler alıp değerlendirmelerde bulundular.